Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Alle evenementen in Hoog-Keppel op een rijtje

Evenementen agenda

Een historisch overzicht van alle evenementen staat in het fotoalbum

www.achterhoekagenda.nl
www.inkeppel.nl

www.meedoeninbronckhorst.nlZONDAG 31 MAART 15.30 UUR


 
De titel van het concert  is ontleend aan een prachtig koorwerk van de Noors-Amerikaanse componist Ola Gjeilo. De schoonheid van het hoge noorden wordt met a capella koorzang beeldend verklankt. Naast werk van Gjeilo wordt ook werk gezongen van andere Scandinavische componisten. Een mis van Nystedt, een spreekkoor van Rautavaara, en madrigalen van Nielsen en Pedersøn.  Verder klinken componisten uit Estland en Letland:  Pärt, Dubra, Kreek en Tormis.
Het concert is een ware muzikale rondgang door Noord Europa. Het Apeldoorns Vocaal Ensemble verzorgt al bijna veertig jaar goed verzorgde concerten in Apeldoorn en wijde omgeving. Het koor staat vanaf het begin onder leiding van Thea Endedijk Griffioen. Entree: vrije gift  


6 en 7 APRIL


 
De 5 leden van Keigaaf laten zien wat het resultaat is van jaren samen met veel plezier op maandagmorgen beeldhouwen.
 
In de loop van de jaren heeft ieder een eigen stijl ontwikkeld en dat maakt het samen hakken ook zo stimulerend. Gemeenschappelijk is dat alle vijf allerlei steensoorten gebruiken. Dat het non-figuratieve overheersender is dan het meer figuratieve. Dat ze kritisch elkaar stimuleren en dat ieder een eigen tempo volgt.
 
Van twee exposanten zal er naast het gemeenschappelijke ruimtelijk werk ook ander werk op deze exposite te zien zijn.
 
Jim van Iterson fotografeert al meer dan vijftig jaar en laat recent werk zien.
 
Piet van Middelaar exposeert een aantal van zijn schilderijen en objecten. Hij schuwt niet om ook in zijn schilderijen andere materialen te gebruiken.
 

Het werk is te koop en de toegang is gratis.

8, 9 en 10 juni

Expositie schilderschool Marian Merk
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu